Recept

Gevulde dadels met geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk snel hapje!

Tip! Kies voor medjouldadels. Die zijn wat duurder, maar ook groter, makkelijker om te vullen en veel smaakvoller.

Ook lekker met roomkaas in plaats van geitenkaas.

bereiding
  1. 1

    Kruid de geitenkaas met de Provençaalse kruiden, peper en zout.

  2. 2

    Bak de spekblokjes in een pannetje zonder vetstof. Laat ze uitlekken op keukenpapier en hak ze fijn.

  3. 3

    Maak een inkeping in de dadels en verwijder de pit. Vul ze met het geitenkaasmengsel.

  4. 4

    Strooi de spekblokjes over de helft van de met geitenkaas gevulde dadels en leg er de scheutjes op.

  5. 5

    Hak de pistachenootjes fijn en strooi ze over de andere helft van de gevulde dadels. Strooi er de verkruimelde roze peperkorrels over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde dadels met geitenkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!