Recept

Chocoladepudding met banaan

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een zoet en snel tussendoortje

TIP: Voeg voor een feestelijke versie een scheutje espresso toe aan de chocoladecrème en werk de pudding af met een toefje slagroom.

bereiding
  1. 1

    Week de gelatineblaadjes 5 minuten in koud water.

  2. 2

    Verwarm de room met de suiker en het vanille-extract in een pannetje. Smelt er de chocolade in en roer glad. Haal van het vuur.

  3. 3

    Knijp de gelatineblaadjes uit en los ze op in de warme pudding. Vul de glaasjes met de chocoladepudding. Laat de pudding in 2 à 3 uur volledig opstijven in de koelkast.

  4. 4

    Snij de bananen in plakjes en leg ze boven op de pudding. Werk hem verder af met de gehakte pistachenoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocoladepudding met banaan

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!