Recept

Pastasalade met venkelworst, rucolapesto en courgette

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Tip: Je kunt de venkelworst ook vervangen door pittige chorizo.

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder het vel van de worsten en bak het vlees goudbruin in olijfolie. Gebruik een houten lepel om het vlees in stukken te breken. Spoel de courgette, snij ze in blokjes en voeg ze bij het vlees. Roerbak nog 2 minuten.

  2. 2

    Pel de knoflook. Doe de rucola, de knoflook, de parmezaan en de pijnboompitten in een blender. Giet er een flinke scheut olijfolie bij en mix tot een gladde pesto. Kruid de pesto met peper en zout.

  3. 3

    Giet de pasta af en meng er de pesto en de worst met courgette onder. Schep de pasta in borden en werk af met wat extra rucola en parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pastasalade met venkelworst, rucolapesto en courgette

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!