Recept

Steak met aardappelwedges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit simpel maar overheerlijk vleesgerecht maak je in 20 minuten. Smullen maar! 

bereiding
  1. 1

    Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Bak de aardappelwedges in boter goudbruin. Kruid ze met peper en zout.

  2. 2

    Kruid het vlees met peper en zout en bak het in boter 3 minuten per kant. Wikkel het in aluminiumfolie en laat het even rusten. Blus de pan met 1 eetlepel olijfolie.

  3. 3

    Maak de paprika schoon en snij hem in blokjes. Hussel de blokjes samen met een scheutje olijfolie onder de rucola.

  4. 4

    Snij het vlees in reepjes. Strijk de pesto open op een serveerschaal. Verdeel er de biefstuk over en leg er de rucolasalade en de aardappelwedges bij. Werk af met de pijnboompitten en het braadvocht.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Steak met aardappelwedges

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!