Recept

Krieltjessalade met venkel, radijs, zalm en jonge kaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lief voor je budget

Kaas in blok is vaak voordeliger, en - mooi meegenomen - blijft langer vers. Bovendien kun je er alle kanten mee uit. Snij in blokjes en je hebt de perfecte smaakmaker in je salade!

bereiding
  1. 1

    Kook, stoom of rooster de krieltjes gaar. Laat ze afkoelen.

  2. 2

    Maak de venkelknol en de radijsjes schoon en snij ze in flinterdunne plakjes. Verwijder het klokhuis en de pitten uit de appel en snij het vruchtvlees in heel dunne plakjes.

  3. 3

    Hak de bieslook fijn en meng met de Griekse yoghurt en de mayonaise. Kruid bij met peper en zout.

  4. 4

    Halveer de krielaardappelen en meng ze met de groenten en de yoghurtdressing. Snij de kaas in fijne reepjes.

  5. 5

    Garneer de salade met stukjes gerookte zalmhaas en fijne reepjes kaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Krieltjessalade met venkel, radijs, zalm en jonge kaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!