Dunne lende met parmezaan en sinaasappel-venkelslaatje
bereiding
- 
                        1 Laat de steak een halfuur op kamertemperatuur komen. 
- 
                        2 Snij de sinaasappelen à vif en vang het sap op. Meng het sap met de appelazijn, de honing en 2 eetlepels olijfolie extra vierge. Spoel de venkel en snij ze met een mandoline in flinterdunne partjes. Meng de venkelplakjes met de sinaasappelpartjes en de citrusdressing. 
- 
                        3 Verhit een grillpan. Borstel het vlees in met olijfolie en gril het 2 minuten aan elke kant. Kruid het met peper en zout. Verpak het in aluminiumfolie en laat het even rusten voor je het aansnijdt. 
- 
                        4 Leg het vlees op een mooie schaal en werk het af met de parmezaanschilfers en de rucola. Serveer er de sinaasappel-venkelsalade bij. Lekker met een stukje krokant ciabattabrood erbij. 
 
                                                     
                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                                 
                 
                 
                