Recept

Gnocchi met spinazie, pompoen en kruidenroomsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Het favoriete vegetarische recept van culiredactrice Manon: “Ik ontdekte nog niet zo lang geleden gnocchi om te bakken in de verse pasta-rayon van de supermarkt. Deze zijn supersnel klaar en combineren perfect met veel groenten en een romig sausje. In de zomer ga ik voor courgette en tomaat, tijdens de winter vind ik pompoen en spinazie of paddenstoelen heerlijk.”

bereiding
  1. 1

    Kook de pompoenblokjes beetgaar in gezouten water. Giet ze af.

  2. 2

    Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn. Stoof de knoflook, de ui en de pompoenblokjes in een diepe pan of stoofpot aan in de olijfolie. Voeg het kerriepoeder en de salieblaadjes toe.

  3. 3

    Voeg de gnocchi toe en laat ze even bakken.

  4. 4

    Voeg de spinazie en een glas water toe en zet het deksel op de pan. Laat de spinazie slinken.

  5. 5

    Voeg de kruidenkaas en eventueel nog wat extra water toe en roer alles mooi om tot je een romige saus hebt. Kruid met peper en zout en werk het gerecht af met de extra blaadjes spinazie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gnocchi met spinazie, pompoen en kruidenroomsaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!