Recept

Eton mess met blauwe bessen en bramen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zowat het makkelijkste dessert wat je kunt maken, én het is nog gezond ook. Deze Eton mess past helemaal in de Sana-methode van Sandra Bekkari.

Ook lekker en net een tikkeltje anders: meng wat fingestampt matchapoeder onder de verkruimelde meringues.

bereiding
  1. 1

    Klop het eiwit stijf. Meng de yoghurt, de honing en de vanille onder de mascarpone. Spatel er het eiwit onder.

  2. 2

    Hak de meringues grof en de hazelnoten fijn. Meng ze met elkaar. Hak de pistachenoten fijn en hou ze apart.

  3. 3

    Verdeel wat van het meringue-notenmengsel over 4 glaasjes. Vul aan met het fruit en een flinke lepel van het mascarpone-yoghurtmengsel. Herhaal en eindig met de fijngehakte pistachenoten.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Eton mess met blauwe bessen en bramen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!