Recept

Spiesjes van geroosterde brioche en tagliata van gerijpte entrecote

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrukkelijke spiesjes van geroosterde brioche en tagliata van gerijpte entrecote.

bereiding
bereiding
  1. 1

    Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de entrecote op een hoog vuur 1 minuut aan beide kanten. Kruid met flink wat peper en zout. Haal hem uit de pan en laat hem afkoelen.

  2. 2

    Snij het brood in kleine blokjes van 1,5 à 2 cm. Bak in de pan van het vlees de blokjes brioche goudbruin en krokant. Zet opzij.

  3. 3

    Snij het vlees in heel fijne plakjes en prik ze op spiesjes. Eindig met een blokje brioche.

  4. 4

    Rasp de schil van de citroen en pers het sap. Pel de knoflook. Doe de blaadjes van de peterselie, de knoflook, ½ kl citroenschil, 1 eetlepel citroensap en 40 milliliter olijfolie in de blender en mix tot een fijne groene olie.

  5. 5

    Besprenkel de spiesjes met de peterselie-olie. Geef er de rest van de peterselie-olie bij.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spiesjes van geroosterde brioche en tagliata van gerijpte entrecote

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!