Gebakken rösti met truffelmayonaise en Ibericoham
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gebakken rösti met truffelmayonaise en Ibericoham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gebruik leuke papieren cupcakevormpjes om dit hapje in te presenteren. Weinig werk... en weinig afwas achteraf.

Je kunt de truffelmayonaise ook zelf maken met 1 el mayonaise gemengd met 1 mespunt truffel op olie. 

bereiding
bereiding
  1. 1

    Schil en rasp de aardappelen. Leg ze op een keukenhanddoek en wring ze goed uit. Kruid ze met peper en zout.

  2. 2

    Verhit een laagje olijfolie in een steelpan en leg kleine hoopjes geraspte aardappel in de pan. Druk ze goed aan. Bak ze goudbruin, draai ze om en bak ook de andere kant goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Snij de Ibericoham in fijnere stukjes. Leg de rösti in mooie papiertjes, lepel er een beetje truffelmayonaise op en leg er enkele stukjes Ibericoham bij. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
bereiding
  1. 1

    Schil en rasp de aardappelen. Leg ze op een keukenhanddoek en wring ze goed uit. Kruid ze met peper en zout.

  2. 2

    Verhit een laagje olijfolie in een steelpan en leg kleine hoopjes geraspte aardappel in de pan. Druk ze goed aan. Bak ze goudbruin, draai ze om en bak ook de andere kant goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Snij de Ibericoham in fijnere stukjes. Leg de rösti in mooie papiertjes, lepel er een beetje truffelmayonaise op en leg er enkele stukjes Ibericoham bij. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.