Recept

Crème van Tête de Moine met peer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Tête de moine is een heerlijke Zwitserse kaas. Hij wordt niet gesneden, maar in sierlijke krullen geserveerd. Koop ‘m samen met de speciaal ontworpen kaasmolen (girolle) en zet hem zo op tafel. Extra makkelijk, chic en heerlijk!

bereiding
bereiding
  1. 1

    Snij de Tête de Moine in blokjes en laat ze samen met de mascarpone op een zacht vuur smelten.

  2. 2

    Spoel en ontpit de peer en snij het vruchtvlees in blokjes. Smelt een klontje boter en roerbak de peer gaar. Voeg de tijmblaadjes en de honing toe, kruid met peper en laat de peer kort karamelliseren.

  3. 3

    Leg een laagje crème van Tête de Moine op de lepeltjes en beleg ze met de gebakken peer. Serveer meteen

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Crème van Tête de Moine met peer

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!