Lepeltjes met pastinaakcrème en everzwijn
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lepeltjes met pastinaakcrème en everzwijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook lekker met gedroogde ham in plaats van everzwijnham.

bereiding
  1. 1

    Schil de pastinaak en snij hem in stukken. Pel de knoflook. Breng de melk aan de kook en kook hierin de pastinaak met het teentje knoflook zacht. Giet af en mix fijn. Voeg een klontje boter toe aan de crème en kruid ze met peper en zout.

  2. 2

    Snij de everzwijnham in reepjes. Leg een hoopje pastinaakpuree op een lepel en beleg met reepjes everzwijnham en gefrituurde uitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de pastinaak en snij hem in stukken. Pel de knoflook. Breng de melk aan de kook en kook hierin de pastinaak met het teentje knoflook zacht. Giet af en mix fijn. Voeg een klontje boter toe aan de crème en kruid ze met peper en zout.

  2. 2

    Snij de everzwijnham in reepjes. Leg een hoopje pastinaakpuree op een lepel en beleg met reepjes everzwijnham en gefrituurde uitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.