Kippengehakttoast met boschampignons
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kippengehakttoast met boschampignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook lekker met gewone Parijse champignons. De boschampignons ogen wel net iets chiquer.

bereiding
  1. 1

    Maak 8 kleine balletjes van het kippengehakt, duw ze plat en bak de rondjes in een scheutje olijfolie of in de oven gaar en goudbruin.

  2. 2

    Borstel de boschampignons schoon en hak ze grof. Snipper de peterselie. Pel en plet de knoflook. Verhit een scheutje olijfolie en roerbak de champignons en de knoflook krokant op een hoog vuur. Kruid ze met peper en zout en meng er de peterselie onder.

  3. 3

    Beleg de gebakken rondjes kippengehakt met de boschampignons. Werk ze af met de extra gesnipperde peterselie en een partje citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak 8 kleine balletjes van het kippengehakt, duw ze plat en bak de rondjes in een scheutje olijfolie of in de oven gaar en goudbruin.

  2. 2

    Borstel de boschampignons schoon en hak ze grof. Snipper de peterselie. Pel en plet de knoflook. Verhit een scheutje olijfolie en roerbak de champignons en de knoflook krokant op een hoog vuur. Kruid ze met peper en zout en meng er de peterselie onder.

  3. 3

    Beleg de gebakken rondjes kippengehakt met de boschampignons. Werk ze af met de extra gesnipperde peterselie en een partje citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.