Recept

Minichocoladetaartjes met frambozen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze chocoladetaartjes maak je met zoetstof in plaats van suiker en vallen bij iedereen in de smaak!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de boter met de chocolade in de microgolfoven. Splits de eieren. Klop de eiwitten stijf. Klop de eidooiers romig met de zoetstof.

  2. 2

    Voeg de gesmolten chocolade toe aan het eidooier-zoetstofmengsel en roer er het amandelmeel onder. Spatel er de opgeklopte eiwitten en de helft van de frambozen onder.

  3. 3

    Verdeel het beslag over 4 ingevette kleine taartvormpjesvormpjes (12 cm diameter) en bak de taartjes 20 à 25 minuten in de oven.

  4. 4

    Werk de taartjes af met de rest van de frambozen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Minichocoladetaartjes met frambozen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!