Knolseldergratin met appel en notenkorst
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Knolseldergratin met appel en notenkorst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vervang de gewone room door kokosroom en je hebt een heerlijke vegan ovenschotel à la Pascale Naessens.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de pastinaken en knolselder en snij ze in gelijke stukken. Kook gaar in lichtgezouten water.

  2. 2

    Spoel de appelen en snij ze in dunne plakjes. Giet de groenten af en pureer ze samen met de room en de gesnipperde peterselie. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.

  3. 3

    Hak de noten fijn en meng er het amandelmeel en een klein scheutje olijfolie onder. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Schep de gepureerde groenten in een ovenschaal en verdeel er de appelplakjes over. Bestrooi met het notenmengsel en zet 20 minuten in de oven, werk af met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de pastinaken en knolselder en snij ze in gelijke stukken. Kook gaar in lichtgezouten water.

  2. 2

    Spoel de appelen en snij ze in dunne plakjes. Giet de groenten af en pureer ze samen met de room en de gesnipperde peterselie. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.

  3. 3

    Hak de noten fijn en meng er het amandelmeel en een klein scheutje olijfolie onder. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Schep de gepureerde groenten in een ovenschaal en verdeel er de appelplakjes over. Bestrooi met het notenmengsel en zet 20 minuten in de oven, werk af met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!