Croque met geitenkaas en rozijnen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Croque met geitenkaas en rozijnen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze vegetarische croque met een twist maak je in slechts 10 minuten. 

bereiding
  1. 1

    Zet de croque-monsieurmachine aan. Snij de waldkornbroodjes overlangs in twee.

  2. 2

    Snij de geitenkaas in schijfjes en leg ze op de onderkant van de waldkornbroodjes. Lepel er de rozijnen over en schik er de rucola op. Besprenkel ze met honing. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Sluit de waldkornbroodjes en gril ze in de croque-monsieurmachine.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Zet de croque-monsieurmachine aan. Snij de waldkornbroodjes overlangs in twee.

  2. 2

    Snij de geitenkaas in schijfjes en leg ze op de onderkant van de waldkornbroodjes. Lepel er de rozijnen over en schik er de rucola op. Besprenkel ze met honing. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Sluit de waldkornbroodjes en gril ze in de croque-monsieurmachine.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.