Pita met gyros en een bieslooksausje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pita met gyros en een bieslooksausje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gyros en een lekker sausje: een smaakvolle combinatie!

bereiding
  1. 1

    Bak de gyros in olijfolie gaar. Spoel en halveer de kerstomaatjes. Spoel de komkommertjes en snij ze in plakjes. Maak de kropjes little gem schoon en maak de blaadjes los. Pel en snipper de rode ui.

  2. 2

    Maak de saus. Pel en pers de knoflook. Mix de mayonaise met de zure room, de bieslook, de knoflook en de ansjovisfilets tot een gladde saus. Kruid ze met peper.

  3. 3

    Verwarm de pitabroodjes in een broodrooster. Snij ze open en vul ze met enkele blaadjes little gem, de gyros, de kerstomaten en de plakjes snackkomkommer. Werk af met de rode ui. Druppel er wat van de groene saus over en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Bak de gyros in olijfolie gaar. Spoel en halveer de kerstomaatjes. Spoel de komkommertjes en snij ze in plakjes. Maak de kropjes little gem schoon en maak de blaadjes los. Pel en snipper de rode ui.

  2. 2

    Maak de saus. Pel en pers de knoflook. Mix de mayonaise met de zure room, de bieslook, de knoflook en de ansjovisfilets tot een gladde saus. Kruid ze met peper.

  3. 3

    Verwarm de pitabroodjes in een broodrooster. Snij ze open en vul ze met enkele blaadjes little gem, de gyros, de kerstomaten en de plakjes snackkomkommer. Werk af met de rode ui. Druppel er wat van de groene saus over en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.