Gegrilde pita’s met peer en brie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde pita’s met peer en brie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Peer en brie: een topcombinatie!

bereiding
  1. 1

    Schil de peren en snij ze in plakjes. Snij de brie in plakjes. Hak de walnoten grof. Spoel en droog de rucola.

  2. 2

    Snij de pitabroodjes voor de helft open en vul ze met de rucola, de perenplakjes, de brie en de walnoten. Bestrijk ze met olijfolie en leg ze 4 minuten in een hete grillpan. Keer ze om en bak ze nog even verder tot de kaas begint te smelten.

  3. 3

    Maak de Romeinse sla schoon, snij ze in reepjes en meng er de verse kruiden onder. Pers het sap uit de citroen en maak er samen met de honing en een scheutje olijfolie een dressing van. Kruid de dressing met peper en zout en meng hem onder de salade. Serveer de gegrilde pita’s met de salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de peren en snij ze in plakjes. Snij de brie in plakjes. Hak de walnoten grof. Spoel en droog de rucola.

  2. 2

    Snij de pitabroodjes voor de helft open en vul ze met de rucola, de perenplakjes, de brie en de walnoten. Bestrijk ze met olijfolie en leg ze 4 minuten in een hete grillpan. Keer ze om en bak ze nog even verder tot de kaas begint te smelten.

  3. 3

    Maak de Romeinse sla schoon, snij ze in reepjes en meng er de verse kruiden onder. Pers het sap uit de citroen en maak er samen met de honing en een scheutje olijfolie een dressing van. Kruid de dressing met peper en zout en meng hem onder de salade. Serveer de gegrilde pita’s met de salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.