Gevulde perziken met makreel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde perziken met makreel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Tip! Je kunt dit gerecht ook bereiden met tonijn, maar makreel heeft net dat tikkeltje meer pit. 

bereiding
  1. 1

    Spoel en halveer de perziken. Haal de pit eruit. Pluk de makreel in grove stukken.

  2. 2

    Hak de ansjovisfilets heel fijn en doe ze, samen met het citroensap, in een kommetje. Snij de lente-ui fijn, hak de peterselie grof en meng ze met de gehakte ansjovisfilets. Schep goed om. Meng er als laatste voorzichtig de makreel onder en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Vul de halve perziken met het makreelmengsel en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel en halveer de perziken. Haal de pit eruit. Pluk de makreel in grove stukken.

  2. 2

    Hak de ansjovisfilets heel fijn en doe ze, samen met het citroensap, in een kommetje. Snij de lente-ui fijn, hak de peterselie grof en meng ze met de gehakte ansjovisfilets. Schep goed om. Meng er als laatste voorzichtig de makreel onder en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Vul de halve perziken met het makreelmengsel en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.