Bladerdeegstengels met coppa, parmezaan en oregano
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bladerdeegstengels met coppa, parmezaan en oregano

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Bladerdeegstengels doen het altijd supergoed als hapje én ze zijn heel eenvoudig zelf te maken. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Snij de coppa in repen van ongeveer 2 cm. Leg het deeg open en snij het ook in repen van ongeveer 2 cm. Klop het ei los.

  2. 2

    Leg op elk reepje bladerdeeg een reepje coppa. Verdeel er de geraspte kaas en de oregano over. Kruid met peper en zout. Draai de repen aan beide kanten in tegenovergestelde richting tot een twist.

  3. 3

    Bestrijk de stengels met het ei en leg ze ver genoeg van elkaar op een bakplaat. Bak de stengels 10 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Snij de coppa in repen van ongeveer 2 cm. Leg het deeg open en snij het ook in repen van ongeveer 2 cm. Klop het ei los.

  2. 2

    Leg op elk reepje bladerdeeg een reepje coppa. Verdeel er de geraspte kaas en de oregano over. Kruid met peper en zout. Draai de repen aan beide kanten in tegenovergestelde richting tot een twist.

  3. 3

    Bestrijk de stengels met het ei en leg ze ver genoeg van elkaar op een bakplaat. Bak de stengels 10 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.