Recept

Gegrilde nectarines met vanille-ijs en kokoscrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Redactrice Natalie tipt: “Ik kies voor vers gedraaid hoeve-ijs met échte vanille van een kleine crèmerie uit onze buurt, waar ik vroeger als student vakantiewerk deed. Na al die jaren vind ik het nog altijd het lekkerste en smeuïgste vanille-ijs.” 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Doe de havermout samen met de vanillesuiker, de kokosschilfers en de koude boter in een kom en kneed tot een kruimelig geheel. Schep de crumble op een met bakpapier beklede bakplaat en bak hem in 15 minuten krokant in de oven. Laat hem afkoelen.

  2. 2

    Halveer de nectarines en gril ze op de BBQ of de gril. Leg ze op een bord, lepel er vanilleaijs bij en werk af met de kokoscrumble en eventueel nog een beetje honing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde nectarines met vanille-ijs en kokoscrumble

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!