Recept

Rosbiefrolletjes met witte asperges en basilicumcrème

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een fris en zomers hapje, perfect bij het aperitief. Dun gesneden plakjes rosbief kun je kant-en-klaar kopen bij de slager.

bereiding
  1. 1

    Mix het basilicum glad met het citroensap, de yoghurt en de mayonaise. Kruid de basilicumcrème met peper en zout en zet ze koel weg.

  2. 2

    Bak de witte aspergepunten beetgaar in olijfolie. Kruid ze met peper en zout.

  3. 3

    Bestrijk elk plakje rosbief met wat basilicumcrème. Leg er een blaadje eikenbladsla op en verdeel er 2 aspergepunten over. Rol ze op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rosbiefrolletjes met witte asperges en basilicumcrème

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!