Recept

Rosbiefrolletjes met witte asperges en basilicumcrème

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een fris en zomers hapje, perfect bij het aperitief. Dun gesneden plakjes rosbief kun je kant-en-klaar kopen bij de slager.

bereiding
  1. 1

    Mix het basilicum glad met het citroensap, de yoghurt en de mayonaise. Kruid de basilicumcrème met peper en zout en zet ze koel weg.

  2. 2

    Bak de witte aspergepunten beetgaar in olijfolie. Kruid ze met peper en zout.

  3. 3

    Bestrijk elk plakje rosbief met wat basilicumcrème. Leg er een blaadje eikenbladsla op en verdeel er 2 aspergepunten over. Rol ze op.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rosbiefrolletjes met witte asperges en basilicumcrème

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!