Rosbiefrolletjes met witte asperges en basilicumcrème
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rosbiefrolletjes met witte asperges en basilicumcrème

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een fris en zomers hapje, perfect bij het aperitief. Dun gesneden plakjes rosbief kun je kant-en-klaar kopen bij de slager.

bereiding
  1. 1

    Mix het basilicum glad met het citroensap, de yoghurt en de mayonaise. Kruid de basilicumcrème met peper en zout en zet ze koel weg.

  2. 2

    Bak de witte aspergepunten beetgaar in olijfolie. Kruid ze met peper en zout.

  3. 3

    Bestrijk elk plakje rosbief met wat basilicumcrème. Leg er een blaadje eikenbladsla op en verdeel er 2 aspergepunten over. Rol ze op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Mix het basilicum glad met het citroensap, de yoghurt en de mayonaise. Kruid de basilicumcrème met peper en zout en zet ze koel weg.

  2. 2

    Bak de witte aspergepunten beetgaar in olijfolie. Kruid ze met peper en zout.

  3. 3

    Bestrijk elk plakje rosbief met wat basilicumcrème. Leg er een blaadje eikenbladsla op en verdeel er 2 aspergepunten over. Rol ze op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.