Recept

Wrap met gegrilde steak, chimichurri en sla

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze wrap met ribeye is heerlijk als lunch. Ribeye is afkomstig van het ribstuk van de koe. Het bevat meer vet dan bijvoorbeeld een chateaubriand, maar dat geeft het vlees ook zijn specifieke smaak. Ben je geen fan van vet, dan kun je de ribeye vervangen door gewone biefstuk. 

bereiding
  1. 1

    Maak de chimichurri. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snipper de chillipeper fijn zonder de zaadjes. Hak de koriander, de peterselie en de oregano fijn. Doe alles in een mengkom en kruid met peper en zout. Pers er het citroensap bij, voeg de olijfolie toe en meng alles goed. Zet aan de kant.

  2. 2

    Wrijf de ribeye in met de olijfolie en kruid aan beide kanten met peper en zout. Verhit een grillpan en rooster het vlees tot het saignant is. Haal het vlees uit de pan en laat het 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.

  3. 3

    Spoel de sla en zwier droog. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. 4

    Snij het vlees in reepjes. Verdeel de sla samen met het vlees over de wraps en lepel er wat chimichurri bij. Serveer de rest van de chimichurri erbij in een kommetje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wrap met gegrilde steak, chimichurri en sla

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!