Wrap met gegrilde paprika, gedroogde ham en basilicum
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wrap met gegrilde paprika, gedroogde ham en basilicum

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze frisse wraps maak je in een kwartiertje! 

bereiding
  1. 1

    Laat de paprika’s goed uitlekken en snij ze in reepjes.

  2. 2

    Hak het basilicum fijn. Pel en plet de knoflook. Meng de knoflook met het basilicum onder de plattekaas. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bestrijk de wraps met de plattekaas, beleg met plakjes ham, grote slabladeren, reepjes gegrilde paprika en gruyère. Rol de wraps op en serveer ze meteen of bewaar ze in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de paprika’s goed uitlekken en snij ze in reepjes.

  2. 2

    Hak het basilicum fijn. Pel en plet de knoflook. Meng de knoflook met het basilicum onder de plattekaas. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bestrijk de wraps met de plattekaas, beleg met plakjes ham, grote slabladeren, reepjes gegrilde paprika en gruyère. Rol de wraps op en serveer ze meteen of bewaar ze in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.