Recept

Aardappel-bloemkoolpannetje met spiegelei

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit gerechtje is ook lekker met een stukje vis erbij: werk het aardappelpannetje dan af met gerookte makreel.

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Verdeel de bloemkool in roosjes. Spoel en halveer de kerstomaatjes. Pel en snipper de rode ui. Verhit olijfolie in een pan en roer er de currypasta in los. Schep er de bloemkool, de aardappelen en de tomaatjes door. Roerbak 2 minuten.

  2. 2

    Brokkel er het bouillonblokje bij en voeg 250 milliliter water toe. Laat afgedekt 15 minuten op een zacht vuur sudderen.

  3. 3

    Bak ondertussen spiegeleitjes van de eieren. Kruid ze met peper en zout. Werk het pannetje af met de spiegeleitjes, de rode ui en de koriander en geef er een lepel yoghurt bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappel-bloemkoolpannetje met spiegelei

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!