Recept

Chapati

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker knapperige broodjes uit India, perfect met een dipsausje bij de apero!

bereiding
  1. 1

    Meng de volkorenbloem, de witte bloem, het zout en een scheutje olijfolie met 300 milliliter water 2 minuten in een keukenrobot. Laat even rusten.

  2. 2

    Kneed het deeg opnieuw 5 minuten in de keukenrobot. Bol het deeg op en laat het 30 minuten rusten.

  3. 3

    Bestuif het werkblad met de extra bloem en rol het deeg uit tot een dikke slang. Verdeel het deeg in 12 bolletjes en rol die uit tot dunne pannenkoekjes.

  4. 4

    Bak ze 1 minuut aan elke kant in een droge pannenkoekenpan. Gril ze daarna enkele seconden boven een open vuur.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chapati

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!