Preisoep met kokos en groene curry
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Preisoep met kokos en groene curry

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Geef je preisoep een keertje een exotische touch.

bereiding
  1. 1

    Spoel de prei en snij fijn. Pel de ui en snipper fijn. Stoof de groenten aan in wat hete olie. Doe er de curry bij en roer goed om.

  2. 2

    Voeg er de bouillon aan toe en laat de soep op een laag vuurtje zo’n 20 minuten pruttelen.

  3. 3

    Hak de pistaches grof. Snij de lente-uien in fijne ringen. Giet de kokosroom in de soep en kruid met peper en zout. Verdeel de soep over de borden en werk af met de pistaches, de lente-ui en rasp er wat schil van de limoen over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de prei en snij fijn. Pel de ui en snipper fijn. Stoof de groenten aan in wat hete olie. Doe er de curry bij en roer goed om.

  2. 2

    Voeg er de bouillon aan toe en laat de soep op een laag vuurtje zo’n 20 minuten pruttelen.

  3. 3

    Hak de pistaches grof. Snij de lente-uien in fijne ringen. Giet de kokosroom in de soep en kruid met peper en zout. Verdeel de soep over de borden en werk af met de pistaches, de lente-ui en rasp er wat schil van de limoen over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!