Sticky wok
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Sticky wok

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze veganistische wok is klaar in 20 minuten!

bereiding
  1. 1

    Pel en plet de knoflook. Ontpit de paprika en snij ’m in reepjes. Rasp de gember tot je 1 koffielepel hebt. Snij de Chinese kool in repen. Kook de noedels beetgaar in gezouten water. Giet ze af en laat ze uitlekken. Rooster de pindanoten in een pan zonder vetstof.

  2. 2

    Verhit een scheutje maïsolie en roerbak de paprika, de Chinese kool, de knoflook en de gember 2 minuten op een hoog vuur. Voeg de noedels, de tamari en het chilipoeder toe. Roerbak 1 minuut en blus met een beetje limoensap.

  3. 3

    Werk af met de gehakte pindanoten en enkele blaadjes koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en plet de knoflook. Ontpit de paprika en snij ’m in reepjes. Rasp de gember tot je 1 koffielepel hebt. Snij de Chinese kool in repen. Kook de noedels beetgaar in gezouten water. Giet ze af en laat ze uitlekken. Rooster de pindanoten in een pan zonder vetstof.

  2. 2

    Verhit een scheutje maïsolie en roerbak de paprika, de Chinese kool, de knoflook en de gember 2 minuten op een hoog vuur. Voeg de noedels, de tamari en het chilipoeder toe. Roerbak 1 minuut en blus met een beetje limoensap.

  3. 3

    Werk af met de gehakte pindanoten en enkele blaadjes koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.