Recept

Wok met scampi's en aardappeltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snel klaar en maar 284 kcal per persoon!

bereiding
  1. 1

    Stoom of kook de krielaardappeltjes bijna gaar. Halveer ze. Verdeel de bloemkool en/of broccoli in kleine roosjes. Stoom ze samen met de peultjes bijna gaar of blancheer ze 1 minuut. Schil en rasp de gember.

  2. 2

    Verhit de arachideolie in een wokpan en fruit de gember glazig met het kerriepoeder. Voeg de aardappelen toe en roerbak 5 minuten, doe de scampi’s erbij en bak ze kort tot ze mooi roze zijn. Schep de bloemkool en peultjes erdoor en laat nog 2 minuten meewarmen. Kruid met peper en zout. Bestrooi met verse koriander.

  3. 3

    Serveer met Griekse yoghurt met verse munt.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wok met scampi's en aardappeltjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!