Pistolets met pastrami en snijbiet
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pistolets met pastrami en snijbiet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook lekker: Ga voor sneetjes rosbief in plaats van pastrami op deze broodjes. 

bereiding
  1. 1

    Spoel de snijbiet. Schil en rasp de wortel. Maak het lente-uitje schoon en snij het fijn. Meng de wortel en het lente-uitje onder de snijbiet.

  2. 2

    Meng de mosterd onder de yoghurt. Kruid met peper en zout. Roer de dressing onder de snijbiet.

  3. 3

    Snij de pistolets doormidden en toast de helften.

  4. 4

    Leg op de 2 onderste helften de snijbietsalade met yoghurtdressing. Leg de pastramiplakjes op de andere helften. Leg de helften op elkaar om te serveren.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de snijbiet. Schil en rasp de wortel. Maak het lente-uitje schoon en snij het fijn. Meng de wortel en het lente-uitje onder de snijbiet.

  2. 2

    Meng de mosterd onder de yoghurt. Kruid met peper en zout. Roer de dressing onder de snijbiet.

  3. 3

    Snij de pistolets doormidden en toast de helften.

  4. 4

    Leg op de 2 onderste helften de snijbietsalade met yoghurtdressing. Leg de pastramiplakjes op de andere helften. Leg de helften op elkaar om te serveren.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.