Pistolets met gegrilde groenten en pompoendip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pistolets met gegrilde groenten en pompoendip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze pistolets zijn een gezonde lunch. De rest van de pompoendip smaakt trouwens heerlijk met crackers. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven op 220°C. Pel en plet de knoflook. Schil de pompoen en snij ‘m in stukken. Maak de groenten schoon en snij ze grof. Leg de groenten aan de ene kant en de pompoen en de knoflook aan de andere kant van een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie en gaar 30 minuten in de oven.

  2. 2

    Haal de groenten uit de oven. Plet de stukken pompoen tot een spread en roer er de ras el hanout onder.

  3. 3

    Snij de broodjes doormidden en verdeel de pompoendip over de 2 onderste helften. Leg daarop de gegrilde groenten.

  4. 4

    Verdeel de rucola over de andere helften. Leg de helften op elkaar om te serveren.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven op 220°C. Pel en plet de knoflook. Schil de pompoen en snij ‘m in stukken. Maak de groenten schoon en snij ze grof. Leg de groenten aan de ene kant en de pompoen en de knoflook aan de andere kant van een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie en gaar 30 minuten in de oven.

  2. 2

    Haal de groenten uit de oven. Plet de stukken pompoen tot een spread en roer er de ras el hanout onder.

  3. 3

    Snij de broodjes doormidden en verdeel de pompoendip over de 2 onderste helften. Leg daarop de gegrilde groenten.

  4. 4

    Verdeel de rucola over de andere helften. Leg de helften op elkaar om te serveren.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.