Charcuteriekrans
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Charcuteriekrans

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De blikvanger van je feestelijke apero wordt hij, deze charcuteriekrans!

bereiding
  1. 1

    Rooster de noten in een pan zonder vetstof en laat ze afkoelen.

  2. 2

    Halveer het brood overlangs. Snij een groot rond stuk uit het midden van het brood. De buitenste cirkel wordt de basis van je krans.

  3. 3

    Halveer de vijgen. Vouw roosjes van de charcuterie, leg deze op de broodcirkel en maak ze vast met prikkertjes. Vul aan met de braambessen, de vijgen en de noten. Geef er de broodstengels bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Rooster de noten in een pan zonder vetstof en laat ze afkoelen.

  2. 2

    Halveer het brood overlangs. Snij een groot rond stuk uit het midden van het brood. De buitenste cirkel wordt de basis van je krans.

  3. 3

    Halveer de vijgen. Vouw roosjes van de charcuterie, leg deze op de broodcirkel en maak ze vast met prikkertjes. Vul aan met de braambessen, de vijgen en de noten. Geef er de broodstengels bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.