Recept

Daikonschijfjes met zalmceviche

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker feestelijk hapje op een prikkertje. 

bereiding
  1. 1

    Pel de sjalot en snipper ze heel fijn. Snij de zalmfilet in heel fijne blokjes. Meng de zalm en de sjalot en besprenkel met het limoensap en de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Spoel de daikon en snij er met een mandoline of scherp mes 8 flinterdunne plakjes van.

  3. 3

    Hak vlak voor het serveren de koriander fijn en meng hem onder de zalm.

  4. 4

    Beleg de plakjes daikon met de zalmceviche, vouw het plakje daikon samen en steek het vast met een houten prikker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Daikonschijfjes met zalmceviche

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!