Rodebietwafels met gravad lax en spinaziecrème
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rodebietwafels met gravad lax en spinaziecrème

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Geen fan van rode biet? Probeer deze wafels met pompoen of zoete aardappel.

bereiding
  1. 1

    Maak de wafels. Mix alle ingrediënten voor de wafels glad in de blender. Verhit een wafelijzer en bak de wafels in porties.

  2. 2

    Spoel en droog de spinazie. Laat ‘m slinken in een pan met 1 eetlepel olijfolie. Kruid met peper en zout. Mix de spinazie glad met de ricotta en 1 takje dille.

  3. 3

    Verdeel telkens 1 eetlepel van de spinaziecrème over een wafel. Leg de gravad lax op de spinaziecrème en werk het gerecht af met de roze peper, een takje dille, peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de wafels. Mix alle ingrediënten voor de wafels glad in de blender. Verhit een wafelijzer en bak de wafels in porties.

  2. 2

    Spoel en droog de spinazie. Laat ‘m slinken in een pan met 1 eetlepel olijfolie. Kruid met peper en zout. Mix de spinazie glad met de ricotta en 1 takje dille.

  3. 3

    Verdeel telkens 1 eetlepel van de spinaziecrème over een wafel. Leg de gravad lax op de spinaziecrème en werk het gerecht af met de roze peper, een takje dille, peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.