Gnocchi met witloof en chipolataworstjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gnocchi met witloof en chipolataworstjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Witloof is een typisch herfstingrediënt en doet het dus prima met andere herfsttoppers zoals worst. Probeer het met dit topreceptje.

bereiding
  1. 1

    Verhit 3 eetlepels olijfolie en 3 eetlepels boter in een braadpan en bak de gnocchi goudbruin.

  2. 2

    Verhit in een andere pan 3 eetlepels boter en bak de worstjes hierin gaar. Snij het witloof in reepjes en bak het mee met de worstjes. Schep intussen de gnocchi af en toe om.

  3. 3

    Pluk de salieblaadjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en frituur de blaadjes aan beide kanten krokant. Laat ze uitlekken op een vel keukenpapier.

  4. 4

    Snij de chipolataworstjes in gelijke stukken. Verdeel de gnocchi over vier borden, leg er het gebakken witloof en de stukjes chipolata bij en werk af met de gefrituurde salie. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verhit 3 eetlepels olijfolie en 3 eetlepels boter in een braadpan en bak de gnocchi goudbruin.

  2. 2

    Verhit in een andere pan 3 eetlepels boter en bak de worstjes hierin gaar. Snij het witloof in reepjes en bak het mee met de worstjes. Schep intussen de gnocchi af en toe om.

  3. 3

    Pluk de salieblaadjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en frituur de blaadjes aan beide kanten krokant. Laat ze uitlekken op een vel keukenpapier.

  4. 4

    Snij de chipolataworstjes in gelijke stukken. Verdeel de gnocchi over vier borden, leg er het gebakken witloof en de stukjes chipolata bij en werk af met de gefrituurde salie. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.