Feestelijk vispannetje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Feestelijk vispannetje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een simpel vispannetje met wow-factor, ideaal voor op kerstavond. 

bereiding
  1. 1

    Breng de visbouillon aan de kook. Pocheer de prei in de bouillon. Pocheer daarna de vis 5 minuten in de bouillon. Haal eruit en hou warm.

  2. 2

    Pel en snipper de knoflook en sjalot. Stoof ze aan in een beetje olijfolie. Overgiet met de visbouillon en de room en kruid met de vadouvan en laat inkoken tot de helft.

  3. 3

    Zeef de saus. Meng het aardappelzetmeel met 2 eetlepels water en voeg toe aan de saus. Laat nog 1 minuut zacht koken.

  4. 4

    Doe de prei en vis in de saus en laat nog kort meewarmen. Werk af met de krabbenpoten, lente-ui en dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breng de visbouillon aan de kook. Pocheer de prei in de bouillon. Pocheer daarna de vis 5 minuten in de bouillon. Haal eruit en hou warm.

  2. 2

    Pel en snipper de knoflook en sjalot. Stoof ze aan in een beetje olijfolie. Overgiet met de visbouillon en de room en kruid met de vadouvan en laat inkoken tot de helft.

  3. 3

    Zeef de saus. Meng het aardappelzetmeel met 2 eetlepels water en voeg toe aan de saus. Laat nog 1 minuut zacht koken.

  4. 4

    Doe de prei en vis in de saus en laat nog kort meewarmen. Werk af met de krabbenpoten, lente-ui en dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.