Toastjes met faux gras en vijgen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Toastjes met faux gras en vijgen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijk hapje met faux gras en vijgen. De gepekelde vijgen maak je best enkele dagen op voorhand. Zo kunnen de smaken zich goed vermengen. Ideaal is twee à drie dagen vooraf.

bereiding
  1. 1

    Snij de vijgen in partjes en leg ze in een schone glazen bokaal. Doe alle overige ingrediënten met 100 milliliter water in een steelpannetje en breng het mengsel aan de kook. Giet het mengsel over de vijgen, sluit de bokaal af en laat afkoelen.

  2. 2

    Steek 8 rondjes uit het zuurdesembrood. Rooster de rondjes krokant in een broodrooster en laat afkoelen.

  3. 3

    Beleg de toastjes met een plakje faux gras en een vijgenpartje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de vijgen in partjes en leg ze in een schone glazen bokaal. Doe alle overige ingrediënten met 100 milliliter water in een steelpannetje en breng het mengsel aan de kook. Giet het mengsel over de vijgen, sluit de bokaal af en laat afkoelen.

  2. 2

    Steek 8 rondjes uit het zuurdesembrood. Rooster de rondjes krokant in een broodrooster en laat afkoelen.

  3. 3

    Beleg de toastjes met een plakje faux gras en een vijgenpartje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.