Recept

Fluwelige knolseldercrème met rucolaolie en lente-ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke stoemp à la Sandra Bekkari. Tip: Knolselder schillen in een handomdraai: dat doe je met een broodmes in plaats van een gewoon mes. Het gekartelde mes glijdt makkelijker door de ruwe knolselderschil. 

bereiding
  1. 1

    Schil de knolselder en de aardappelen en snij ze in blokjes. Kook ze samen gaar in lichtgezouten water.

  2. 2

    Mix de rucola fijn samen met de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Giet de knolselder en de aardappelen af. Schep alles in blender. Giet er de sojaroom bij en mix glad. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in ringen. Schep de knolselderpuree in een kom of schaal, verdeel er de lente-uitjes over en bedruppel met de rucolaolie. Werk af met de extra rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Fluwelige knolseldercrème met rucolaolie en lente-ui

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!