Tomaten met kaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tomaten met kaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker gevuld tomaatje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook.

    Spoel de tomaten, snij er een kapje af.

    Lepel ze uit en laat ze 10 minuten omgekeerd uitlekken.

  2. 2

    Vermeng de sjalot en de knoflook met de rijst en de tuinkruiden.

    Laat 15 minuten stomen in de rijstkoker.

  3. 3

    Vermeng de rijst met de olijfolie, de parmezaan en de verkruimelde gorgonzola.

    Vul er de tomaten mee en zet er het kapje weer op.

  4. 4

    Schik de tomaten in een stoommandje.

    Dek af en laat 5 tot 7 minuten stomen.

    Kruid met peper uit de molen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook.

    Spoel de tomaten, snij er een kapje af.

    Lepel ze uit en laat ze 10 minuten omgekeerd uitlekken.

  2. 2

    Vermeng de sjalot en de knoflook met de rijst en de tuinkruiden.

    Laat 15 minuten stomen in de rijstkoker.

  3. 3

    Vermeng de rijst met de olijfolie, de parmezaan en de verkruimelde gorgonzola.

    Vul er de tomaten mee en zet er het kapje weer op.

  4. 4

    Schik de tomaten in een stoommandje.

    Dek af en laat 5 tot 7 minuten stomen.

    Kruid met peper uit de molen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.