Recept

Havermout-chocoladebars met zeezout

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze gezonde repen kun je tot 2 weken bewaren in de koelkast, in de diepvries zelfs tot 2 maanden! Ze passen trouwens ook in de Sana-methode van Sandra Bekkari.

bereiding
  1. 1

    Week de dadels 20 minuten in warm water. Laat uitlekken en dep droog.

  2. 2

    Doe de pindakaas met de gewelde dadels, het vanille-extract, het chiazaad en het lijnzaad in de blender en mix het geheel fijn. Meng de havermout onder het geheel.

  3. 3

    Stort het mengsel in een met bakpapier beklede ovenschotel van 20 bij 20 cm. Smelt de chocolade au bain-marie en verdeel die over de schotel.

  4. 4

    Zet de schotel 1 uur in de koelkast om op te stijven. Snij in 10 gelijke repen. Strooi er het grof zeezout over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Havermout-chocoladebars met zeezout

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!