Recept

Glutenvrije macaroni met kaas en ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Glutenvrij genieten van écht comfort food.

bereiding
  1. 1

    Kook de macaroni beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Smelt de boter in een pan en doe er het maïszetmeel bij. Roer 1 minuut en voeg er al roerend de melk aan toe.

  3. 3

    Blijf roeren tot de saus indikt, haal van het vuur en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg er nu 150 gram kaas en de hamblokjes aan toe.

  4. 4

    Meng de saus met de pasta, doe alles in een ovenschaal en bestrooi met de overige kaas.

  5. 5

    Zet 25 à 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Glutenvrije macaroni met kaas en ham

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!