Glutenvrije macaroni met kaas en ham
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Glutenvrije macaroni met kaas en ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Glutenvrij genieten van écht comfort food.

bereiding
  1. 1

    Kook de macaroni beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Smelt de boter in een pan en doe er het maïszetmeel bij. Roer 1 minuut en voeg er al roerend de melk aan toe.

  3. 3

    Blijf roeren tot de saus indikt, haal van het vuur en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg er nu 150 gram kaas en de hamblokjes aan toe.

  4. 4

    Meng de saus met de pasta, doe alles in een ovenschaal en bestrooi met de overige kaas.

  5. 5

    Zet 25 à 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de macaroni beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Smelt de boter in een pan en doe er het maïszetmeel bij. Roer 1 minuut en voeg er al roerend de melk aan toe.

  3. 3

    Blijf roeren tot de saus indikt, haal van het vuur en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg er nu 150 gram kaas en de hamblokjes aan toe.

  4. 4

    Meng de saus met de pasta, doe alles in een ovenschaal en bestrooi met de overige kaas.

  5. 5

    Zet 25 à 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.