Recept

Rigatoni met zalm, feta en snijbonen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Rigatoni is geribbelde buisvormige pasta. Deze pasta lijkt op penne, maar in tegenstelling tot de schuin afgesneden penne worden de buisjes recht afgesneden.

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta al dente in lichtgezouten water. Maak de snijbonen schoon en kook ze in lichtgezouten water. Giet af en spoel ze meteen onder stromend koud water. Snij de snijbonen in gelijke stukken.

  2. 2

    Meng de mascarpone met de melk en kruid met peper en zout. Meng er het citroensap onder. Hak de dille grof. Snij de gerookte zalm in repen.

  3. 3

    Giet de pasta af en leg op een schaal. Leg er de bonen, de zalm en de mascarpone bij. Kruid met peper en zout. Brokkel er de feta over en werk af met de dille en de geraspte citroenschil.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rigatoni met zalm, feta en snijbonen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!