De perfecte tomatensaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

De perfecte tomatensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal als basis voor pastasauzen of pizza.

bereiding
  1. 1

    Pel en plet de knoflook. Pel de sjalot en snipper fijn. Pel en ontpit de tomaten en snij in blokjes. Je kunt het vel ook laten als je velletjes niet erg vindt.

  2. 2

    Verhit een scheutje olijfolie, stoof op een zacht vuur de ui en knoflook gaar. Voeg de tomaten, de oregano, de suiker en peper en zout toe. Laat 20 minuten zachtjes pruttelen. Pureer met de staafmixer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en plet de knoflook. Pel de sjalot en snipper fijn. Pel en ontpit de tomaten en snij in blokjes. Je kunt het vel ook laten als je velletjes niet erg vindt.

  2. 2

    Verhit een scheutje olijfolie, stoof op een zacht vuur de ui en knoflook gaar. Voeg de tomaten, de oregano, de suiker en peper en zout toe. Laat 20 minuten zachtjes pruttelen. Pureer met de staafmixer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.