Recept

Italiaanse linzensalade met coppa en gegrilde artisjok

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Moet het extra snel gaan? Gebruik dan voorgegaarde linzen. Die moet je even laten uitlekken, maar je wint wel twintig minuten kooktijd.

bereiding
  1. 1

    Kook de linzen in 20 minuten beetgaar in de groentebouillon.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalot. Stoof samen met de beetgare linzen nog even kort aan in wat olijfolie. Kruid met peper en zout en laat afkoelen.

  3. 3

    Snij de artisjokharten in kwartjes. Meng de rucola, de zongedroogde tomaatjes en de artisjok onder de linzen.

  4. 4

    Schik er de ham tussen en strooi er de parmezaanschilfers over. Besprenkel met de olie van de zongedroogde tomaatjes en kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Italiaanse linzensalade met coppa en gegrilde artisjok

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!