Gepekelde radijsjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gepekelde radijsjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker op een toast of in een salade. 

bereiding
  1. 1

    Doe 400 milliliter met de azijn, het zout en de rietsuiker in een bokaaltje en meng goed.

  2. 2

    Spoel de radijsjes en snij ze doormidden. Doe ze in het pekelmengsel en laat minstens 3 uur staan.

  3. 3

    Serveer de radijsjes in een kommetje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Doe 400 milliliter met de azijn, het zout en de rietsuiker in een bokaaltje en meng goed.

  2. 2

    Spoel de radijsjes en snij ze doormidden. Doe ze in het pekelmengsel en laat minstens 3 uur staan.

  3. 3

    Serveer de radijsjes in een kommetje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.