Asperges in bladerdeegjasje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Asperges in bladerdeegjasje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk hapje met asperges! 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de asperges en snij ze doormidden. Hou de aspergekoppen (het stuk met het topje) bij. De aspergevoetjes kun je gebruiken om soep mee te maken.

  2. 2

    Snij het bladerdeeg in repen. Wikkel de asperges in het bladerdeeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.

  3. 3

    Klop het ei los met een scheutje melk en bestrijk er het bladerdeeg mee. Bestrooi met het zeezout en de Provençaalse kruiden.

  4. 4

    Bak de hapjes 15 minuten in de oven tot het bladerdeeg goudbruin is en de asperges gaar zijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de asperges en snij ze doormidden. Hou de aspergekoppen (het stuk met het topje) bij. De aspergevoetjes kun je gebruiken om soep mee te maken.

  2. 2

    Snij het bladerdeeg in repen. Wikkel de asperges in het bladerdeeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.

  3. 3

    Klop het ei los met een scheutje melk en bestrijk er het bladerdeeg mee. Bestrooi met het zeezout en de Provençaalse kruiden.

  4. 4

    Bak de hapjes 15 minuten in de oven tot het bladerdeeg goudbruin is en de asperges gaar zijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.