Pastasalade met gemarineerde tomaten en mozzarella
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pastasalade met gemarineerde tomaten en mozzarella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Onze ultieme slanktip: hoe zachter de kaas, hoe minder calorieën. Met deze regel in het achterhoofd kun je gerust kiezen voor kwalitatieve buffelmozzarella. 

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten en snij ze in grove stukken. Pel en plet de knoflook. Pel en snipper de sjalot. Hak het basilicum en de steeltjes bieslook fijn. Meng de tomaten met de knoflook, de sjalot, het basilicum, de bieslook, de rodewijnazijn, de oregano, de suiker en 1 eetlepel olijfolie en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.

  3. 3

    Meng de pasta met de gemarineerde tomaten en de mozzarella. Werk af met het extra basilicum en kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten en snij ze in grove stukken. Pel en plet de knoflook. Pel en snipper de sjalot. Hak het basilicum en de steeltjes bieslook fijn. Meng de tomaten met de knoflook, de sjalot, het basilicum, de bieslook, de rodewijnazijn, de oregano, de suiker en 1 eetlepel olijfolie en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.

  3. 3

    Meng de pasta met de gemarineerde tomaten en de mozzarella. Werk af met het extra basilicum en kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.