Recept

Toscaanse maaltijdsoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze soep met aardappelen en gehakt brengt de zomer op je bord.

bereiding
  1. 1

    Pel de ui en de knoflook. Snij de ui in reepjes en pers de knoflook. Schil de aardappelen en de wortelen en snij ze in plakjes van zo'n 5 mm.

  2. 2

    Duw het vlees in kleine porties uit de worst en bak het goudbruin in een pan met wat olie.

  3. 3

    Haal het gehakt uit de pan, voeg een scheutje olie toe en stoof er de ui, de knoflook en de wortel in aan.

  4. 4

    Voeg de aardappelplakjes, de oregano en de bouillon toe en laat zo'n 30 minuten zachtjes koken tot de plakjes aardappel beetgaar zijn.

  5. 5

    Voeg het gehakt, de room en de parmezaan toe en laat nog 2 minuten zachtjes mee opwarmen. Voeg de spinazie toe en zet de pot van het vuur. Roer om en kruid bij met peper en zout. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Toscaanse maaltijdsoep

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!