Aspergerolletjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aspergerolletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker op een koude schotel. 

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges en leg ze in water met citroensap zodat ze niet verkleuren. Breng een ruime pot gezouten water aan de kook en kook de asperges daarin net beetgaar.

  2. 2

    Giet de asperges af, dep ze goed droog en wikkel ze in een plakje beenham. Wrijf de beenham in met een beetje olijfolie en gril de rolletjes kort in een hete grillpan. Laat afkoelen.

  3. 3

    Maak de saus. Hak de blaadjes dragon fijn en meng ze met de mayonaise, de zure room en de dragonazijn. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Serveer de asperges met het sausje en nog extra dragon.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges en leg ze in water met citroensap zodat ze niet verkleuren. Breng een ruime pot gezouten water aan de kook en kook de asperges daarin net beetgaar.

  2. 2

    Giet de asperges af, dep ze goed droog en wikkel ze in een plakje beenham. Wrijf de beenham in met een beetje olijfolie en gril de rolletjes kort in een hete grillpan. Laat afkoelen.

  3. 3

    Maak de saus. Hak de blaadjes dragon fijn en meng ze met de mayonaise, de zure room en de dragonazijn. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Serveer de asperges met het sausje en nog extra dragon.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.