Recept

Summer rolls met dipsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Perfect voor tijdens een picknick, in je lunchbox met een slaatje erbij of als hapje.

bereiding
  1. 1

    Bak het gehakt goudbruin in een pan met olijfolie. Pers er de knoflook bij en roer goed onder elkaar. Breng op smaak met peper, zout en de vissaus.

  2. 2

    Gaar de glasnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil de wortel en snij ‘m in dunne juliennereepjes.

  3. 3

    Dompel een rijstvel enkele seconden onder in warm water. Schud er het water af en leg het op een handdoek. Leg enkele munt- en korianderblaadjes in het midden van het vel. Leg er wat gehakt, wortelreepjes, sojascheuten, glasnoedels en zwart sesamzaad bij. Vouw de 2 uiteinden dicht en rol er een loempia van. Vul zo alle rijstvellen.

  4. 4

    Meng alle ingrediënten voor de dip in een kommetje. Serveer de rolls op een schaaltje met de dip. Werk af met nog wat extra sesamzaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Summer rolls met dipsaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!